Skip to main content
Ter bemiddeling via AIN Nee
Wervelwind Mickey.
Het leven is de moeite waard, het leven is één groot feest.
Wat een geweldig leuke, pientere, enthousiaste kleine stoere jongeman hebben we sinds kort.
Hij luistert prima, vindt alles om hem heen interessant, wil op ontdekkingsreis en ondertussen zal hij een parcourtje met hindernissen (agility) met gemak nog even meenemen. Mickey gaat goed om met soortgenoten, daar kan hij heerlijk mee racen. Hij houdt ervan om stevig door te stappen dus tja, we zoeken mensen die de hele dag hun wandelschoenen aan hebben (bij wijze van spreken dan hè 😉) en echt wel wandelen als hobby hebben. Geen 3x blokje om de flat maar lekker veel erop uit. Dat heeft deze jongeman van 2 jaarr en 4 maand gewoon nodig.
Hij is middels afstand bij ons gekomen. De reden waarom, praten we u graag in een persoonlijk gesprek over bij.
Uitdaging: Mickey vindt ’t lastig om speeltjes die hij kei tof vindt, af te moeten staan. Dat snappen wij donders goed. Ruilen is het sleutelwoord. Ruilen voor een brokje?  toedeloe, daar trapt ie niet in. Ruilen voor worst…?  Jaaaaaa, goeie deal, denkt Mickey. Dit leren ruilen zal verder opgepakt moeten worden. Mickey kan niet met kinderen, dus ook niet met kleinkinderen.
Bij voorkeur plaatsen we hem bij iemand alleen, die goed overweg kan met een levenslustig pittig manneke. Hij is absoluut niet gemeen maar wel soms direct reagerend (zonder eerst na te denken).  Z’n karakter heeft veel weg van een gemiddelde Jack Russel.
Mickey is geen hond voor beginners, wel prachtig voor de liefhebber die hem de goede sturing kan geven en hij is wel een geweldig leuk kereltje! O ja, het ras is een Havanezer kruising (met Teckel volgens zijn paspoort)