Tarieven

Als u een dier een nieuw huis wilt bieden of als u een dier naar ons asiel brengt voor het doen van afstand, dan zijn daar kosten aan verbonden. De tarieven die wij in rekening brengen zijn voor de zorg die we een dier tijdens zijn of haar verblijf in ons asiel geven.

 

Adoptie hond 260,-
Adoptie pup jonger dan 1 jaar 330,-
Adoptie senior hond In overleg
Adoptie hond via Animal in Need* 425,-
Adoptie hond via Animal in Need afkomstig van Curaçao of Griekenland 435,-

Adoptie kat 140,-
Adoptie kitten 170,-
Adoptie senior kat (vanaf 12 jr.) In overleg
Adoptie kat via Animal in Need* 180,-

* Alle honden / katten die middels een uitwisselingsprogramma van Animal in Need / Stichting Second Chance Foundation Nederland (SCFN) worden geadopteerd zijn vanaf de leeftijd van 7 maanden geneutraliseerd, gebloedtest, volgens wettelijke eisen gevaccineerd en gechipt. Ook krijgen deze honden / katten bij adoptie allemaal een Europees paspoort mee.

 

Indien er afstand van een hond of kat ouder dan 10 jaar gedaan wordt, dan dient er een (ondertekende) gezondheidsverklaring van een dierenarts meegegeven te worden. Dit geldt ook voor katten die niet zindelijk zijn.

Afstand Hond Kat
Basis 90,- 55,-
Niet steriel 25,-
Niet geënt 40,- 25,-
Niet gechipt 15,- 15,-
Buiten regio 75,- 25,-

Van een dier dat binnenkomt als zwerfdier is (nog) geen eigenaar bekend. Daarom wordt direct gecontroleerd of het dier gechipt is en of het dier als vermist is opgegeven. Als dat zo is, kan de eigenaar snel gevonden worden. Lukt dat niet, dan blijft het dier 14 dagen ter beschikking van de eigenaar. Binnen 5 werkdagen is het dierenasiel verplicht om hond of kat te laten enten en te laten chippen. Deze kosten worden, samen met de verzorgingskosten doorberekend aan de eigenaar als deze binnen 14 dagen het dier op komt halen. Na de 14 dagen termijn kan het dier herplaatst worden.

Ophalen zwerfdieren: Hond Kat
Enting 20,- 20,-
Chippen 15,- 15,-
Ontwormen en ontvlooien 12,50 12,50
Opvang per nacht 20,- 10,-
Administratie kosten 10,- 10,-
Kosten Dierenambulance 35,- 35,-