Skip to main content
Ter bemiddeling via AIN Nee

Deze prachtige dame met de naam Happy heeft niet altijd een “happy” leven gehad. Toch laat deze dappere dame haar knappe koppie niet hangen. Happy is een geweldige knappe lieverd en ze gaat steeds beter om met zaken die ze soms lastig vindt. We proberen haar te laten inzien dat tijdens het wandelen niet reageren op voorbijgangers ect meer oplevert (donders lekkere snackjes) . Dat ze slim is blijkt want ze leert enorm snel.
Voor deze dame is een ruime leefomgeving een must, evenals een rustige stabiele baas die haar begrijpt, ondersteunt en verder kan begeleiden. Dan heb je werkelijk een gouden hond aan haar. Ze is een mega knuffelbeer die goed met eigen mensen om gaat. Een mooie grote reu zou haar ook goed doen. Beetje samen rennen en chillen. Hier geniet ze enorm van haar tijdelijke maatje en het is een feestje om haar zo gelukkig te zien. Oh ja en speuren kan ze ook goed. Ze neemt deze taak dan ook zeer serieus. Geweldig om te zien en het maakt gelijk d’r koppie leeg.
We hopen zo enorm dat we dit top plekje voor deze lieverd te kunnen vinden. Na alles wat ze heeft meegemaakt verdient ze het zo!

Happy is een gesteriliseerde teef, vermoedelijk kruising berghond met een geschatte geboortedatum  van 23 november 2020 en ze is ca 68cm hoog.