Skip to main content
Ter bemiddeling via AIN Ja
Maak kennis met onze Luca ❤️❤️

Een knappe witte knul met een zachte vacht en een hart van goud. Geboren in Roemenië en opgegroeid in een drukke opvang, heeft Luca een bijzondere reis afgelegd. Hij straalt enorm veel liefde uit, maar draagt tegelijkertijd ook een vleugje onzekerheid met zich mee.

Na een eerdere plaatsing is Luca helaas teruggekomen en het leven in de kennel valt hem zwaar. Hij snakt naar een warme thuis waar hij zich veilig en geborgen kan voelen. Luca zou heel goed gedijen met een leuke, sociale en stabiele teef als metgezel. Samen zouden ze een geweldig team vormen en elkaar steunen.

Luca is op zoek naar een rustige en stabiele baas, iemand die begrijpt dat hij behoefte heeft aan een omgeving zonder overmatige prikkels. Hij is slim en leergierig, maar soms kan hij moeite hebben met te veel prikkels om hem heen. Hij is enorm trouw en verlangt naar een baas die liefdevol voor hem gaat zorgen.

Luca geniet van wandelingen in de natuur, geborsteld worden en heerlijk ontspannen in de tuin liggen. Een tuin waar hij rust en vrijheid kan ervaren, is dan ook een noodzaak voor hem. Luca heeft een geschatte geboortedatum van 10 december 2021, is gecastreerd en heeft een schofthoogte van ongeveer 60 centimeter.

Als jij die speciale persoon bent die Luca een rustige en stabiele omgeving kan bieden, aarzel dan niet langer. Hij verlangt naar een liefdevolle baas die hem de tijd en ruimte geeft om zichzelf te ontplooien. Kom Luca ontmoeten en geef hem de kans om een gelukkig en vervuld leven te leiden. Hij wacht vol verwachting op een baas die zijn hart kan veroveren en samen met hem een bijzondere band kan opbouwen.