Skip to main content
Status Gereserveerd
Ter bemiddeling via AIN Ja

Maak kennis met de kleine Sol, een dapper meisje dat nu een nieuw begin heeft in Nederland!

Kleine Sol, ooit gevangen in een somber Roemeens openbaar asiel, heeft haar leven een ongelooflijke wending gegeven. Gelukkig werd ze opgemerkt door toegewijde vrijwilligers die haar met open armen ontvingen. Ze verhuisde naar Nederland en is nu bij ons in de opvang, waar ze nu volop geniet van de liefde en aandacht.

Sol is niet zomaar een hondje; ze is een ontzettend blij, lief, sociaal en aanhankelijk meisje. Haar charmante overbeetje zorgt ervoor dat haar tongetje af en toe schattig uit haar bekkie steekt, waardoor ze extra bijzonder is. Ze is een slimme tante die snel leert en zich uitstekend gedraagt in gezelschap van andere honden. Sol heeft een hart van goud en geniet intens van knuffels en liefdevolle momenten met haar verzorgers. Kleine kinderen kan ze nog wel wat spannend vinden daarom plaatsen we haar niet bij kinderen onder de 12 jaar.

Dit kleine meisje heeft bewezen dat ze ondanks de moeilijke start in het leven een ware levensgenieter is. Sol is gesteriliseerd, geboren op 21 juli 2020 en meet ongeveer 28 centimeter.