Skip to main content
Ter bemiddeling via AIN Ja

Loetje de waternimf….
Voor sommige mensen zal ze geen onbekende verschijning zijn. Lulu onze kruising Spaanse Mastin dame.
De groep “Loetje” aanbidders binnen ons team groeit ook nog steeds gestaag.
Deze dame wordt milder, easy going en stukken minder direct reagerend op vreemde mensen.
Wat we vooral niet en nooit mogen vergeten dat ze een, 2 jarige, Spaanse Mastin is. Zij bepalen, regelen en reageren vele malen zelfstandiger dan de gemiddelde hond. Waarom? Omdat dit in hun genen zit. Daar zijn ze destijds voor gefokt. De kuddes beschermen, onverschrokken zijn, de baas en gezin zijn alles voor dit ras. Vreemden moeten vooral niet opdringerig zijn. Daar houden ze niet van. (Wij ook niet eigenlijk)
Ze kan een hele grote mond opzetten onze Loetje (naar vreemden dan hè) maar als er 1 genomineerd mag worden voor grootste knuffelkont aller tijden dan kunnen we als team in één adem roepen:  LOETJE!!!
Ze is mega sociaal naar honden, vindt water en bijbehorende plantjes en visjes machtig interessant en kan hier dan ook volop van genieten. Een mega schat ook voor onze jonge stagiaires die allen in het begin van hun stage een mega ontzag voor haar hadden.
Nog steeds veel respect voor haar (bij elk dier uiteraard) maar Loetje heeft een streepje voor.
We zouden mensen die verstand van honden hebben, willen uitnodigen om contact met ons op te nemen indien je deze pracht dame wilt leren kennen. Na een paar keer wandelen zul je zien hoe ze je met haar warme blik kan betoveren. Ze houdt van ons en wij van haar .
We gunnen haar de hemel op aarde en willen graag dat veel, heul veel mensen haar zien opdat ook zij nu eindelijk eens een pracht plek krijgt. Het liefst buitenaf en nog mooier, met een afgezet terrein.
Dat is waar ze zich perfect bij voelt en veel knuffels. Een plonsvijver erbij zou de plek compleet maken.