Skip to main content
Ter bemiddeling via AIN Ja

Cindy werd gebroken binnen gebracht bij de dierenarts in Roemenië. Er was weinig over haar bekend, behalve dan dat haar lichaamstaal boekdelen sprak. Liefde had Cindy nog nooit gehad en ineengedoken zat ze in een hoekje. Zulke foto’s en video’s blijven onverteerbaar en gelukkig mocht Cindy de reis maken naar Nederland. Hier verbleef ze eerst een tijdje bij een van onze opvanggezinnen.

Het gastgezin waar Cindy is geweest, omschrijft haar als een ongelofelijke lieverd. Cindy heeft een zacht karakter en is eigenlijk altijd enthousiast. Het leukste moment van de dag is als de foster opstaat, de kamer binnenkomt en Cindy met haar kleine berenstaartje overuren draait omdat haar dag weer gaat beginnen.
Cindy is altijd vrolijk, ze kroelt enorm graag met haar fosterbaasje, ze geeft kusjes aan iedereen die binnenkomt. Wandelen vindt ze heel erg leuk, en als ze dan ook nog achter een duif aan kan is haar middag compleet, er zit namelijk wel jachtinstinct in haar. Cindy kan met andere, wat grotere, stabiele reuen, maar niet met katten. Haar voer deelt ze liever niet met andere dieren

Sinds kort verblijft Cindy bij ons in de opvang en en zoeken we voor haar een plek waar ze overladen zal worden met liefde, een baasje waar ze mee op pad kan en mag en waar ze rekening houden met haar zachtaardigheid, want dit gevoelige meisje verdient alleen het beste van het beste. Er is al gewerkt aan het alleen thuis zijn, maar dit zal nog verder moeten worden aangeleerd.

Cindy is een gesteriliseerd mix teefje met een geschatte geboortedatum van 1 januari 2021 en met een schofthoogte van ongeveer 55 cm.